maandag 18 februari 2013

Pakketjes en meer


Toen de mooie stofjes van Yuwa binnen kwamen begonnen mijn vingers toch wel erg te kriebelen om er iets leuks van te maken. Het is dit schattige pakketje geworden. met 'n transfertje voor pasen. Leuk om ’n hoekje te creëren voor Pasen met dit schattige kussentje.


In het pakketje zit ’n schattig transfertje, het nieuwe stofjes van Yuwa, 'n bandje van Acufactum en het nieuwe katoenen broderiekant. Natuurlijk ook de handleiding. Zelf zorg je wel voor de vulling.
Op de site vind je ook het transfertje apart.

'Ook heb ik "hard" zitten zwoegen op dit nieuwe borduurpatroontje : 


Het borduurpatroontje heb ik op ’n zakjes gestikt dat je kan gebruiken voor al je hebbedingetjes, schaartje, borduurnaalden, garen enz…..

Er zijn echt weer zulke mooie stoffen van Yuwa binnen gekomen en binnen ‘ n paar dagen hoop ik ook de nieuwe stofjes van Westfalen te hebben
Verder zijn er nog schattige houten klosjes en heel mooi broderiekant binnen!.Fijne week en hopelijk blijft het zonnetje net zo schijnen als vandaag!
Liefs Laura5 opmerkingen:

Wanda Decoratiesvannu.blogspot.com zei

Ooh, dat geloof ik graag dat je vingers gingen kriebelen toen je het binnen kreeg! Wat ziet het er mooi uit! Mijn complimenten hoor!
Lieve groetjes en een fijne avond!

Anoniem zei

Ooh, dat geloof ik graag dat je vingers gingen kriebelen toen je het binnen kreeg! Wat ziet het er mooi uit! Mijn complimenten hoor!
Lieve groetjes en een fijne avond!

Jeanet zei

Jeeee die stofjes zien er zeker gaaf uit zeg ! Heeeel gaaf dat zakje wat een leuk idee Laura !!!
Kantjes kun je ook nooit genoeg hebben !

Lieve groetjes Jeanet

Mirjam zei

Hoi Laura,
Je hebt weer heel wat mooie spulletjes binnen zeg, en mooi op tijd voor Pasen. Heel wat mensen zullen dit nog even op tijd kunnen maken...
Ik wens je een heerlijke dag vandaag,
Lieve groet,
Mirjam

Hetty Groenewegen zei

Wauw wat gaaf! En wat een leuke stofjes en kantjes! Word er jaloers op ;) Heel erg leuk! Groetjes Hetty
hobbyhetty.blogspot.nl